Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί θα της ανάβει το τσιγάρο ο φύλακας – Οι πρώτες της ώρες στον Κορυδαλλό

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε την Τρίτη (5/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την απόφαση για προφυλάκισή της για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι η 33χρονη αντέδρασε με φωνές και κλάματα στην προοπτική του εγκλεισμού της.


Η 33χρονη φτάνοντας κατά την άφιξή της στις φυλακές φέρεται να έχει ζητήσει τηλεόραση, αλλά και τη δυνατότητα να καπνίζει. Ωστόσο επειδή για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να έχει στο κελί αναπτήρα, θα τον κρατά φύλακας έξω από το κελί της, σύμφωνα με το Mega.


Παράλληλα στη Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δοθεί πρόσβαση σε «ιδιωτικό» καρτοτηλέφωνο αφού κανείς δεν θέλει να έρθει σε επαφή με άλλες κρατούμενες υπό τον φόβο προπηλακισμού μετά τις σοκαριστικές εξελίξεις της υπόθεσης με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Προαυλίστηκε μόνη της
Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο αναρρωτήριο των φυλακών, όπου θα περάσει την 48ωρη καραντίνα μέχρι να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Έφαγε μόνη της και προαυλίστηκε μόνη της, ενώ οι άλλες κρατούμενες βρίσκονταν στα κελιά τους, κάτι που θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της προφυλάκισής της.

Σύμφωνα με τον Alpha, από την Πέμπτη και μετά θα μπορούν να γίνουν τα πρώτα επισκεπτήρια από τους συγγενείς.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *