Ρούλα Πισπιρίγκου: Έβαλε τα κλάματα όταν άκουσε για την προφυλάκισή της

Οι δικηγόροι της, Κωνσταντίνος Ζάρδας και Όθων Παπαδόπουλος, είπαν ότι, στο άκουσμα της απόφασης, η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες κράτησής της και για την ασφάλειά της.  Όπως είπαν, δήλωσε έκπληκτη, καθώς περίμενε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.


«Μετά από μια διαδικασία ανακριτική που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, εξέθεσε η κατηγορούμενη τη θέση της σε σχέση με την κατηγορία. Αρνείται τα πάντα, δήλωσε ο δικηγόρος της», Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί, όπως δηλώνει, ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. «Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα τα οποία δεν βρήκανε ούτε σήμερα απάντηση πειστική. Είναι μια δικογραφία που αφήνει κάποια κενά και ερωτηματικά», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο δεύτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Από πλευράς της υπεράσπισης θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό ώστε να αποδειχθεί πέραν πάσας αμφιβολίας ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης ότι ο χρόνος χορήγησης της ουσίας που επέφερε τον θάνατο ήταν τέτοιος που αποδεικνύει την αθωότητά της». Και πρόσθεσε: «Η ουσία αυτή χορηγήθηκε όταν δεν βρισκόταν στα δικά της χέρια το παιδί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξεπλάγην και απευθύνθηκε ευθέως στην κυρία ανακρίτρια ρωτώντας την “γιατί, αφού είμαι αθώα. Το είδατε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαι αθώα”».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *