«Ρήμαζαν» πολυτελή σπίτια στη Λευκάδα!

Δίδυμο αλλοδαπών είχαν διαρρήξει συνολικά 11 βίλες στις περιοχές Αμμούσω, Σύβοτα και Άγιο Νικήτα, στη Λευκάδα, στο διάστημα από τις 27 Αυγούστου ως τις πρώτες ώρες της περασμένης Πέμπτης.


Όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα των αστυνομικών των τμημάτων Απολλωνίων και Ελλομένου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Λευκάδας, οι δύο αλλοδαποί 46 και 48 χρόνων είχαν αρπάξει πλήθος κινητά τηλέφωνα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και χρυσαφικά- κοσμήματα, ρουχισμό, προσωπικά αντικείμενα, προσωπικά έγγραφα και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων φτάνει τα 20.000 ευρώ.

Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση των κλοπών και οι δράστες συνελήφθησαν στην περιοχή της Βασιλικής, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε κρυμμένο σε θαμνώδεις χώρους κοντά στις περιοχές όπου έγιναν οι διαρρήξεις και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στην κατοχή των δυο αλλοδαπών κατασχέθηκαν ακόμη 2.810 ευρώ και 90 λίρες Αγγλίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *