Ρ. Πισπιρίγκου: «Επιθυμεί να επισκεφθεί τα μνήματα των τριών παιδιών της, το Πάσχα»

Πολύωρη συνάντηση είχε με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο συνήγορός της, Όθων Παπαδόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού.


 Όπως δήλωσε μετά την συνάντηση, «της προκαλεί απογοήτευση η συμπεριφορά του συζύγου και η μεταστροφή του που έγινε τη δεύτερη μέρα της κράτησης της. Τονίζει ότι μέχρι και την πρώτη μέρα είχαν τηλεφωνική επαφή και ότι τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε τις επόμενες μέρες».

Ο δικηγόρος της επανέλαβε ότι η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα. Επίσης, γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να προαυλίζεται, ότι δεν τρώει, ότι ανησυχεί να μην καταστραφούν φωτογραφίες και βίντεο από οικογενειακές στιγμές κατά τις έρευνες που διεξάγονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς κι ότι επιθυμεί να επισκεφθεί τα μνήματα των τριών παιδιών της, το Πάσχα.

Το πρωΐ, ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας, που δολοφονήθηκε από υπερβολική δόση κεταμίνης, επί τρεις ώρες απαντούσε στα κρίσιμα ερωτήματα της ανακρίτριας γύρω από το θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, όπως

Αν είχε δει ύποπτη συμπεριφορά της συζύγου του
Για τις συνθήκες νοσηλείας της κόρης του στο νοσοκομείο
Για τις δυο καταγγελίες κακοποίησης της 9χρονης το 2014 στο Χαμόγελο του Παιδιού
 Εντωμεταξύ όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης θα κινηθεί  νομικά εναντίον της κατηγορούμενης μητέρας,  εάν έχει συκοφαντήσει γιατρούς ή νοσηλευτές.


Από αύριο αναμένεται να καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές που ήταν παρόντες στις νοσηλείες της 9χρονης, ενώ θα ακολουθήσουν και πρόσωπα από το συγγενικό περιβάλλον του παιδιού.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *