Προκαλεί ο κατηγορούμενος «γιατρός»: «Με τους άλλους που έγιναν καλά θα ασχοληθείτε;»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο ψευτογιατρός, ο οποίος κατά την μεταφορά του σήμερα στο δικαστήριο φώναξε: «Με τους άλλους που έγιναν καλά θα ασχοληθείτε;»


Η δίκη  θα συνεχιστεί αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καθώς σήμερα διεκόπη, μετά από διαμαρτυρίες συνηγόρων, καθώς η αίθουσα για τη διεξαγωγή της δίκης του ψευτογιατρού ήταν εξαιρετικά μικρή. Οι συνήγοροι μάλιστα δήλωσαν την πρόθεση τους να αποχωρήσουν αν δε βρεθεί λύση.

 «Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε; Όχι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για αύριο, ενώ ο κατηγορούμενος θα κατευθυνθεί στην Ευελπίδων για να λάβει προθεσμία για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει εις βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *