Πώς ο 93χρονος σκότωσε τον 50χρονο αγιογράφο -Συγκλονισμένη η Τήνος

Ενας υπερήλικας  93 ετών πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας.


Η άγρια δολοφονία έγινε μετά τις 12 έξω από το σπίτι του θύματος, την ώρα που ο άτυχος είχε παρκάρει. Ο 50χρονος είχε αγοράσει πρόσφατα σπίτι δίπλα από τον δράστη.

Όπως τόνισαν γείτονες των δυο στις Αρχές ο άτυχος άνδρας κατέβηκε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του και πήγε προς το αυτοκίνητό του όταν ο ηλικιωμένος που ζει στο ισόγειο τον είδε και άρχισε να του επιτίθεται. Οι δύο τους, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λογομάχησαν και τότε ο δράστης έβγαλε την καραμπίνα και τον εκτέλεσε εν

O 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει στιγμή για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

Σύμφωνα με τους γείτονες οι καβγάδες ανάμεσά τους ήταν συνεχείς. Ο δράστης είχε μηνύσει τον 52χρονο κατά το παρελθόν τουλάχιστον δύο φορές. Στην μία τον κατηγορούσε ότι είχε δηλητηριάσει ένα πηγάδι ιδιοκτησίας του και στην άλλη -που υποβλήθηκε πριν από λίγους μήνες- γιατί είχε βάλει κεραία στην ταράτσα του κτιρίου στο οποίο διέμεναν.


Ο διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας μάλιστα είχε και εκείνος μηνύσει τον δράστη έπειτα από περιστατικό κατά το οποίο ο ηλικιωμένος φέρεται να του επιτέθηκε με μια μαγκούρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *