Πώς εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου για τον «Dirty Harry»

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων στον «πόλεμο» της Greek Mafia, με 35χρονο να είναι ο τρίτος πυγμάχος που δολοφονείται με πανομοιότυπο τρόπο τους τελευταίους επτά μήνες στην Αττική.


Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας που να δείχνουν τις κινήσεις τους.

Οι αρχές εξετάζουν αν η δολοφονία σχετίζεται με κυκλώματα της νύχτας, καθώς το θύμα είχε βεβαρημένο παρελθόν. Το όνομα του 35χρονου πυγμάχου με το προσωνύμιο «Dirty Harry» εμπλεκόταν στη δικογραφία για το κύκλωμα μπράβων που δρούσαν τη νύχτα με εκβιασμούς καταστηματαρχών σε Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Χαλκηδόνα, Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς.

Η εκτέλεση έγινε στην οδό Εκάβης 39. Το θύμα πάρκαρε το μηχανάκι του έξω από  γυμναστήριο, όπου τον πλησίασε πεζός ο δράστης, τον πυροβόλησε με πιστόλι των 9ΜΜ και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε μηχανή στην οποία τον περίμενε συνεργός του και διέφυγαν. Στο σημείο βρέθηκαν 7 κάλυκες.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *