Πώς έχασε τη ζωή της σε παιδική πισίνα στη Νάξο 36χρονη μητέρα

Σύμφωνα με το naxostimes, περίπου στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η 36χρονη έπεσε πρώτη στην παιδική πισίνα, για να πάρει και το ανήλικο παιδί μαζί της αργότερα, ώστε να παίξουν στο νερό. Μέσα στην πισίνα υπήρχαν κι άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και ένα λίγο μεγαλύτερο.


Η 36χρονη έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα στην παιδική πισίνα… Πρώτα την είδαν τα παιδιά.
«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Είδα ότι κάτι συνέβαινε αλλά νόμιζα ότι η κοπέλα κάνει αστεία…» φέρεται να είπε το μεγαλύτερο παιδί από αυτά που βρίσκονταν μέσα στην πισίνα.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Το ανήλικο παιδί της ανέλαβαν οι αστυνομικές αρχές που το οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και το πήραν λίγο αργότερα.


Όπως αναφέρουν μαρτυρίες η 36χρονη δεν φώναξε καν «βοήθεια» ούτε κανείς αντιλήφθηκε να κάνει κάποια κίνηση που να μαρτυρά αυτό που της συνέβαινε.Εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να υπέστη ανακοπή καρδιάς

Η επιχείρηση διαθέτει δυο πισίνες μια παιδική και μια ενηλίκων και σύμφωνα με τις πληροφορίες πληρεί τους κανόνες λειτουργίας.Οι υπεύθυνοι προσήχθησαν στην Αστυνομία για κατάθεση


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *