Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς – Το «αντίο» από τη Μπέσσυ Αργυράκη

Πέθανε πριν από λίγες ώρες ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς.


Το άγγελμα του θανάτου του κοινοποίησε η τραγουδίστρια και προσωπική φίλη του Μπέσσυ Αργυράκη, μέσω αναρτήσεων της στα social media.

Στις αρχές Μαρτίου έγινε γνωστό, μέσω δημοσιεύματος της Espresso, ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει έναν προσωπικό “Γολγοθά”, καθώς κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι αλλά και ανεβασμένοι οργανικοί δείκτες έδειξαν ότι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πρέπει να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν εκεί, όπου χρειάστηκε να κάνει συνεχείς εξετάσεις για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει. Οι γιατροί τού συνέστησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών να έχει δύναμη και θέληση για να φέρει εις πέρας τη δύσκολη θεραπεία. Ετσι κι έγινε. Ο ίδιος ούτε στιγμή δεν σταμάτησε να πιστεύει πως όλα θα περάσουν και σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο κοινό του. Μάλιστα, εδώ και μήνες απέφευγε οποιαδήποτε επικοινωνία με φίλους και
γνωστούς και μόνο η οικογένειά του έχει επαφή μαζί του.

“Καλο ταξιδι Ρομπερτ Ουιλιαμς. Με πολυ διακριτικοτητα εγραφα ολο αυτο το διαστημα για την περιπετεια της υγείας του σπουδαιου καλλιτεχνη. Πλεον θα τραγουδαει απο τον ουρανο διπλα στους αγγελους”, έγραψε στο Facebook η τραγουδίστρια.

“Αντίο αγαπημένε μου,μελωδε της καρδιάς μου,Άγγελε επί της γης…Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα..”, έγραψε στο Instagram η Μπέσσυ Αργυράκη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *