Πάτρα: «Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τι έπαθε η Τζωρτζίνα»

Ο Απόστολος Λύτρας που ανέλαβε την οικογένεια που έχασε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και τα τρία της παιδιά μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για ένα βίντεο που φανερώνει το τι συνέβη στη Τζωρτζίνα.


Ο ίδιος αναφέρθηκε στο βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει η μητέρα από τα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται, δυστυχώς,, τι συμβαίνει στο τρίτο παιδί. Σε αυτό, η Τζωρτζίνα ανεβάζει πάρα πολλούς σφυγμούς και μετά ξαφνικά πέφτουν απότομα. Αυτό το έχουν πει οι γιατροί και από την Πάτρα και από το Ωνάσειο, όπου πέθανε το κορίτσι. Αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να φύγουν κάποιες “σκιές” που φωτογραφίζουν τη μητέρα, καθώς αυτός είναι ο μηχανισμός που έκανε το παιδί να αποβιώσει. Ήδη έχω έρθει σε επαφή με καρδιολόγους. Κάποια πράγματα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις ανακοπές. Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή, μου λένε πως σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Επίσης αλλάζουν τα δεδομένα για τις σχέσεις μεταξύ του ανδρόγυνου στην Πάτρα με βάση τα όσα είπε  ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά,  ο ίδιος συναντήθηκε με το ζευγάρι, «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» δήλωσε, προσθέτοντας ότι έχει και μηνύματα του ζευγαριού από εκείνη την περίοδο, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Σχετικά με την γνωριμία του με το ζευγάρι, ο κ. Λύτρας είπε πως πενθούν για τα παιδιά τους, ακόμα και αν δέχονται απειλές: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγορήσαν που πήγαν σε μία συναυλία, αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά. Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία, για να συναντήσουν τον τραγουδιστή, προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί, που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχε φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν, είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού».


Ο δικηγόρος κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ακομη πως «δεν έχει αλλάξει το ζευγάρι τους δικηγόρους τους. Πλέον, έχω εντολή και εγώ από την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά και από τον σύζυγό της, να βοηθήσουμε τις Αρχές, για να δούμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες από τα ΜΜΕ. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε κάποια στοιχεία, που περιμένουμε να τα παραδώσουμε στις Αρχές».


Πάτρα: Αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου σε Μαλένα, Ίριδα
Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, προκύπτουν από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις της Μαλένας και της Ιριδας, σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στο ΑΝΤ1.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες έχουν παρατηρήσει κοινά σημεία στις εκθέσεις τόσο της Μαλένας όσο και της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση της Μαλένας υπάρχει μία σημείωση, που κάνει λόγο για «Εκτεταμένη κενοτοποιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων». Η αλλοίωση αυτή θα μπορούσε να οφείλεται και σε έλλειψη οξυγόνου. Στην περίπτωση της Ιριδας, οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πως στον εγκέφαλο του παιδιού υπάρχουν αλλοιώσεις από ανοξυγοναιμία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιατροδικαστές έχουν ζητήσει να εξεταστούν εκ νέου οι δύο εκθέσεις, ώστε να προσδιοριστούν τα κοινά στοιχεία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *