Πάτρα: Όσα έγιναν την ημέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.


Αυτή τη φορά, έρχονται στο φως νέες πληροφορίες σχετικά με την 9χρονη Τζωρτζίνα, το παιδί που πέθανε πρόσφατα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Το Live News και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, ορισμένα από τα στοιχεία είναι κρίσιμα για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, στις 8 Απριλίου 2021, δηλαδή, περίπου 18 ημέρες μετά το θάνατο της Ίριδας στην κούνια, στο σπίτι της οικογένειας.

Να σημειωθεί, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, ότι πρόκειται για μία κρίσιμη ημέρα, καθώς στις 8 Απριλίου 2021 είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας, για να προχωρήσει στο διαζύγιο.


Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στον δημοσιογράφο, η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως η 9χρονη είχε σπασμούς, οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα.


Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλαιότερα η μητέρα σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει έναν ειδικό συναγερμό. Εκίνο που έσωσε την Τζωρτζίνα είναι το γεγονός ότι η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.


Για όλα τα παραπάνω, σημείωσε ο δημοσιογράφος, θα υπάρξουν καταθέσεις τριών γιατρών και δύο νοσηλευτών, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο του συμβάντος.

Ήδη, όπως προσέθεσε, τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές ευρύτατες λίστες με όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί, που αναμένεται να επιβεβαιώσουν όσα αναφέρθηκαν στο Live News.

Αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε άφιξη του κλιμακίου της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος – αν τελικά αποφασιστεί κάτι τέτοιο – γιατί είναι μεγάλος ο αριθμός των γιατρών που θα εξεταστούν και εκεί και καταλαβαίνουμε, όπως σημείωσε, ότι μπαίνουμε πλέον σε μία πολύ κλρίσιμη περίοδο για την υπόθεση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *