Πάτρα: «30 περίεργα σημεία στη συνέντευξη των γονιών» – Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος σχολιάζει τη συνέντευξη των γονιών των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών χρόνων στην Πάτρα, κάνοντας λόγο για μη αναμενόμενες αντιδράσεις, αλλά και τουλάχιστον 30 σημεία που είναι περίεργα υπό όρους ανάλυσης.


Μιλώντας στην εκπομπή Tlive του Alpha, o Μάριος Βογιατζής, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, ανέφερε ότι πρόκειται για πολύ τραγική υπόθεση, ωστόσο δήλωσε πως «φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς και ότι πρέπει να διερευνηθούν και άλλοι παράμετροι, όπως έχουν αναφέρει και οι αρχές».


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μελετώντας «τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς, υπό το πρίσμα της ανάλυσης και υπό την αίρεση ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, καθώς και ότι οι άνθρωποι βρίσκονται υπό πίεση, εντόπισα τουλάχιστον 30 σημεία που είναι περίεργα υπό όρους ανάλυσης».

«Θα περίμενα επίθεση στον δημοσιογράφο»
«Υπάρχει σοβαρή απόκλιση αναμενόμενων συμπεριφορών από τις συμπεριφορές που παρουσιάζονται, όπως παντελή έλλειψη θλίψης ή οδύνης από γονείς, κάτι που είναι μη αναμενόμενο» συνεχίζει ο κ. Βογιατζής.

Και προσθέτει: «Σε κρίσιμες ερωτήσεις δεν υπάρχουν σαφείς απαντήσεις. Για παράδειγμα στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν η μητέρα έχει σχέση με θάνατο παιδιών, εκείνη ξεκινά μια περιγραφή και καταλήγει στην ερώτηση “πώς είναι δυνατόν να κάνω κάτι τέτοιο;”. Θα ανέμενα να απαντήσει “όχι” ή ακόμα και να κάνει επίθεση στη δημοσιογράφο για αυτή την ερώτηση».


«Οι γονείς θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Ο καθένας βιώνει το πένθος διαφορετικά, αλλά εδώ υπάρχει ένα ακραίο καθεστώς και η βεντάλια των συμπεριφορών με βάσει τα μη λεκτικά μηνύματα κλείνει» κατέληξε ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *