Παίρνει εξιτήριο η 8χρονη που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Ευχάριστα είναι τα νέα σε ότι αφορά στην υγεία της 8χρονης που έχασε το δάχτυλό της ενώ έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά του δήμου Θεσσαλονίκης και χρειάστηκε να υποβληθεί σε 6ωρη χειρουργική επέμβαση, για την επανασυγκόλλησή του.

Σύμφωνα με το GRTimes, η κατάσταση υγείας του ανήλικου κοριτσιού, το οποίο εξακολουθεί, όπως και οι γονείς του να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ βελτιώνεται συνεχώς. «Ήδη ο αριθμός των επισκέψεων των γιατρών έχουν μειωθεί στο δωμάτιο της μικρής και οι πρώτες ενδείξεις, όπως μας μεταφέρει η μητέρα της είναι ενθαρρυντικές και αισιόδοξες. Ενδέχεται να πάρει εξιτήριο μέχρι την Κυριακή», ανέφερε στο GRTimes η δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης, Κική Πακιρτζίδου.

Ακόμα και μετά το εξιτήριο οι επισκέψεις της οικογένειας για τη μετεγχειρητική πορεία του παιδιού θα πρέπει να συνεχιστούν στο νοσοκομείο και υπολογίζονται σε 2-3 κάθε εβδομάδα, μέχρι νεοτέρας.

Εξάλλου, σύμφωνα με την κ. Πακιρτζίδου, η δικογραφία της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί και πάλι στο ΑΤ Τούμπας – Τριανδρίας, οπότε και αναμένται να κατατεθεί από την πλευρά της οικογένειας δήλωση παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η πλευρά της οικογένειας αναμένεται να επικεντρωθεί ακόμη σε κατάθεση μάρτυρα σύμφωνα με την οποία φαίνεται να έχει γίνει αναφορά στο Δήμο Θερσσαλονίκης σχετικά με προβλήματα στην παιδική χαρά όπου σημειώθηκε το αποτρόπαιο ατύχημα.

«Στην συγκεκριμένη τσουλήθρα μάλιστα, φέρεται να έχει πιαστεί ρουχαλάκι κάποιου άλλου παιδιού, γεγονός που έχει αποτυπωθεί και σε σχετικές φωτογραφίες, αποδεικνύοντας το χάσμα ανάμεσα στα σίδερα της τσουλήθρας», πρόσθεσε η κυρία Πακιρτζίδου.