Ολοκληρωτική καταστροφή! Δεν έμεινε τίποτα μετά από φωτιά σε καφετέρια στην Πάτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρωτική καταστροφή καφετέριας στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, όταν παραδόθηκε στις φλόγες, μετά από έκρηξη.


Ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις – τουλάχιστον 10 σύμφωνα με περιοίκους – από τις φιάλες υγραερίου που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με τη φωτιά να λαμβάνει γρήγορα διαστάσεις. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κανάρη.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες, καταστράφηκε ολοσχερώς. Σοβαρές ζημιές υπέστη και το «Παναχαϊκόν», που γειτνιάζει με την επιχείρηση.

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και σε συνδυασμό με τα συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται πως υπήρξε παρέμβαση εξωγενούς παράγοντα. Το σενάριο του εμπρησμού από πρόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή, από τους ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *