Ο αρχηγός της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη χρηματοδοτούσε τον βομβιστή του Παπαδήμου!

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την εισβολή της αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου και τη σύλληψη 32 ατόμων, μελών συμμορίας που λήστευε και έκανε διακίνηση ναρκωτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο αρχηγός της συμμορίας έβαζε λεφτά στον λογαριασμό του ανθρώπου που έστειλε τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και ουσιαστικά χρηματοδότησε αυτήν την επίθεση.

Ήταν τον Μάιο του 2017, όταν ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας Λουκάς Παπαδήμος, είχε λάβει ένα δέμα το οποίο περιείχε βόμβα.

Ο ίδιος είχε ανοίξει το κουτί εντός του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά και να περάσει πολλούς μήνες στο νοσοκομείο.

Τα ίδια άτομα που έστειλαν τη βόμβα στον πρώην πρωθυπουργό, είχαν στείλει παρόμοια δέματα και σε Ευρωπαίους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Από την τότε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής, είχε συλληφθεί ένα άτομο και μετά από έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ανακαλύφθηκε ότι το διάστημα που ήταν εκτός φυλακής χρηματοδοτούνταν από δεκατέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο αρχηγός της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *