Ο αντιδήμαρχος Ζίτσας έσερνε το γαϊδουράκι με το αυτοκίνητο – Τον συνέλαβαν οι αρχές

Ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων στην Ήπειρο είναι ανάστατο καθώς ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου έσερνε για πολλά μέτρα έναν γάιδαρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το  epiruspost, στο πέρασμα από τον κεντρικό δρόμο έμενε μία κατακόκκινη γραμμή από τα αίματα που έτρεχαν από το ζώο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε μόνο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με άλλους κατοίκους. Ο 63χρονος που φέρεται να κακοποίησε βάναυσα τον γάιδαρο στο χωριό Γραμμένο είναι τελικά ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας o οποίος συνελήφθη.


Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο 63χρονος ανέφερε πως «ο γάιδαρος είναι μια χαρά δεν έπαθε τίποτα και απομακρύνθηκε σε παρακείμενο κτήμα». Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο σπίτι του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Ζίτσας. Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα και δεν είχε κακές προθέσεις για το ζώο του.

Σύμφωνα με το epiruspost, η «Αυτοδιοικητική Συνεργασία» η αντιπολίτευση στο Δήμο Ζίτσας εξέδωσε ανακοίνωση όπου εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το γεγονός αυτό και ζητά από την Δημοτική Αρχή την άμεση αποπομπή του αντιδημάρχου και από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση την παρέμβασή της ώστε να αποπεμφθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ανακοίνωση της «Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας»

«Δηλώνουμε συγκλονισμένοι από τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την βάναυση συμπεριφορά Αντιδημάρχου του Δήμου Ζίτσας σε ζώο στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων.

Δεν μπορούμε ούτε καν να διανοηθούμε ότι έσερνε το ζωντανό (γάιδαρο) με το αγροτικό του αυτοκίνητο βασανίζοντας το απίστευτα γεμίζοντας τον δρόμο με αίματα από το βασανισμένο ζώο.


Εκφράζουμε την οργή μας και την αγανάκτηση γι αυτή την θηριωδία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *