Νεκρός ο άντρας που ανασύρθηκε από φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ο άνδρας που ανασύρθηκε από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Αγίου Μελετίου 55, στην Αθήνα.


Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 40 έως 50 ετών, ο οποίος έμενε μόνος του στο διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου και έχασε τη ζωή του από τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες, όταν έφτασαν στο σημείο, τον βρήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος να καίγεται. Αν και αντέδρασαν άμεσα, στήνοντας το κλιμακοφόρο και παραδίδοντάς τον στο ΕΚΑΒ, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η κλήση στο Κέντρο Επιχειρήσεων έγινε από άλλους κατοίκους στα γύρω διαμερίσματα στις 05:35 το πρωί και τα πυροσβεστικά οχήματα αλλά και το κλιμακοφόρο έφτασαν στο σημείο σε περίπου 10 λεπτά.

Η φωτιά επεκτάθηκε στον πέμπτο όροφο από τις τέντες και προξένησε ζημιές εξωτερικά του διαμερίσματος και στην κουζίνα, όμως σβήστηκε πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκαν μέσω του κλιμακοστασίου άλλα τέσσερα άτομα, ενώ επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και το κλιμακοφόρο όχημα.


Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, τα αίτια της οποίας δεν είναι ακόμα γνωστά και για αυτό η πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *