Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη! Ανατροπή από τα ευρήματα στο δεύτερο μαχαίρι

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς στα εγκληματολογικά της αστυνομίας, εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και σε δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας και μένει να φανεί σε ποιον ανήκουν.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το επίμαχο μαχαίρι κρατούσαν τα μέλη της συμμορίας που επιτέθηκε στους τρεις φίλους. Όπως φαίνεται μετά το έγκλημα το πέταξαν ή τους έπεσε στο σημείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα χέρια της αστυνομίας.

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν. Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Την ίδια ώρα, τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι για τη δολοφονία του 19χρονου και να υλοποιηθεί η απόφαση της κυβέρνησης να μπει ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη δράση των χούλιγκαν. Το βράδυ της Πέμπτης (03-02-2022), μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις μετά το μπαράζ εφόδων της ΕΛ,ΑΣ σε συνδέσμους ομάδων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *