Νέα σοκαριστική κατάθεση για τον ψευτογιατρό από σύζυγο θύματος του! «Όλη την ημέρα έβραζα βότανα!»

Βότανα σε πολύ μεγάλες ποσότητες, χορηγούσε ο «ψευτογιατρός» σε ασθενή με καρκίνο του πνεύμονα, πείθοντας τον να διακόψει τις χημειοθεραπείες και να φύγει τελικά από τη ζωή.


 «Όλη την ημέρα ήμουν πάνω μία κατσαρόλα να βράζω τα βότανα που μας έδινε», κατέθεσε σήμερα στο ακροατήριο η σύζυγος του θανόντος, αναφέροντας πως γνώρισε τον κατηγορούμενο έπειτα από παρότρυνση μιας συγγενούς της οικογένειας, η οποία τους ενημέρωσε ότι ο Κόντος κατάφερε να βοηθήσει άλλον ασθενή να ξεράσει τον καρκίνο!
Εξιστορώντας τα όσα βίωσε κατά το χρόνο που σύζυγός της είχε εναποθέσει τις ελπίδες του για ίαση στον 48χρονο κατηγορούμενο, η μάρτυρας είπε στην κατάθεσή της στο ακροατήριο: «Όταν το Νοέμβριο του 2016 διαπιστώσαμε ότι ο σύζυγος μου είχε καρκίνο και οι γιατροί μας είπαν να κάνουμε χημειοθεραπείες. Είχε στο δεξιό πνεύμονα και οι γιατροί είπαν πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Κάποια στιγμή μια γυναίκα από το συγγενικό μας περιβάλλον μας μίλησε για τον γιατρό Κόντο. Ο σύζυγος μου είχα κάνει την πρώτη χημειοθεραπεία. Μας είπε λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός εργαζόταν και στο εξωτερικό και είχε βρει το φάρμακο για τον καρκίνο. Μας βρήκε το τηλέφωνό του από μια γνωστή της που τον είχε γιατρό».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *