Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο! Θύμα μία οικογενειακή του φίλη

Νέα στοιχεία για τη «δράση» του Στάθη Παναγιωτόπουλου βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σοκάροντας τόσο το κοινό, όσο και τους συνεργάτες του.


Αυτή τη φορά, έρχεται μία νέα καταγγελία για revenge porn από οικογενειακή του φίλη, καθώς ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φέρεται να ανέβασε φωτογραφίες της και βίντεο σε πολλά sites.

Μάλιστα, το υλικό διέρρευσε από τον παρουσιαστή μετά την αρχική καταγγελία σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του!

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ότι η νέα καταγγελία είναι πάρα πολύ σοβαρή και πως η νεαρή κοπέλα που καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι οικογενειακή του φίλη!

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία χθες το βράδυ με τη νεαρή κοπέλα που είδε σε πολλά πορνογραφικά sites ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.


 «Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο Απόστολος Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα revenge porn.


Μιλώντας και στο Mega, ο Απόστολος Λύτρας προανήγγειλε μήνυση από πλευράς του θύματος.

«Η κοπέλα ήταν σε τραγική κατάσταση, το ανακάλυψε τώρα, μετά την καταγγελία που έγινε. Θα κάνουμε άμεσα καταγγελία για αυτή την υπόθεση, θα κάνουμε μήνυση για να προχωρήσει δικαστικά η συγκεκριμένη υπόθεση».

Παράλληλα, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε και στις άλλες δυο καταγγελίες που έχουν δει το φως. Η μια αφορά σε πανελίστα (δεν θέλησε να τον χαρακτηρίσει δημοσιογράφο), ο οποίος είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν έδειξε προσωπικά τους βίντεο στον νέο σύντροφό της.

Η άλλη καταγγελία αφορά σε γυναίκα, μέλος πολιτικού κόμματος, ο πρώην σύντροφος της οποίας έστειλε ροζ βίντεο τόσο στο κόμμα όσο και στο πανεπιστήμιο όπου φοιτούσε και μια τρίτη αφορά σε μοντέλο σε τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ο πρώην σύντροφος του οποίου έκανε φωτογραφίες της μοντάζ και τις ανέβασε σε πορνογραφικά site. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *