Νέα δίωξη και συμπληρωματική απολογία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου!

Αντιμέτωπη με μια νέα ποινική δίωξη βρίσκεται η 33χρόνη Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, την καλεί για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.


Κατά τον εισαγγελέα, από την αξιολόγηση των  καταθέσεων, προκύπτει ότι η 33χρονη γυναίκα είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων  της Πάτρας, αποδίδοντας  την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της. Ωστόσο ο εισαγγελέας, όπως επισημαίνει το αποτέλεσμα αποσοβήθηκε  λόγω της άμεσης παρέμβασης των γιατρών  που στάθηκαν σωτήριες για τη ζωή του παιδιού.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση αυτή και προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας, έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της γραμμή και για αυτή τη νέα σοβαρή κατηγορία που της αποδίδεται.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *