ΝΔ: Είδη ρουχισμού δωρήθηκαν στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο) της Εκκλησίας της Ελλάδος

Είδη ρουχισμού στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο) της Εκκλησίας της Ελλάδος, παρέδωσε αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος Γιάννη Σμυρλή.


Ο ρουχισμός συγκεντρώθηκε από την προσφορά μελών της ΝΔ στη δράση συλλογής και αξιοποίησης ενδυμάτων της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.

Η Διευθύντρια Μαίρη Μπίνη και μέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.Σ.Ο ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΝΔ, για το σημαντικό κοινωνικό έργο του Κέντρου, που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, με τη λειτουργία Κέντρων Εκπαίδευσης Δεξιοτήτων διαφόρων ειδικοτήτων, για τη στήριξη κυρίως των ανέργων μελών της οικογένειας, καθώς και στην προώθηση της ενεργού συμμετοχής τους σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα. Επιπλέον, διαθέτει Κοινωνική Υπηρεσία και Κοινωνικό Παντοπωλείο, τόσο για την ψυχοκοινωνική όσο και για την υλική στήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Στη δράση το παρών έδωσαν επίσης η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ο Γραμματέας ΑμεΑ Κώστας Λολίτσας, ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων Άκης Μπάφας και στελέχη των γραμματειών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *