Μοσχάτο: «Βρέθηκα σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή» είπε η 47χρονη στον ανακριτή

“Βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή”, υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη στον ανακριτή , στην οποία απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου στο Μοσχάτο.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 47χρονη είχε πάει στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα 120 χιλιάδες ευρώ που του είχε εμπιστευτεί προς επένδυση.

Κατά τη διάρκεια της φιλονικίας που είχαν πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της.


Ο  50χρονος ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ μάρτυρες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι η 47χρονη απειλούσε ότι θα αφαιρέσει τη ζωή του 50χρονου, όταν μπήκε στο διαμέρισμα του και διαπληκτίστηκε μαζί του για οικονομικές διαφορές.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *