Μαζικές ακυρώσεις ακόμη και οικογενειακών συγκεντρώσεων λόγω της έκρηξης κρουσμάτων

Σε μαζικές ακυρώσεις συγκεντρώσεων, ρεβεγιόν, πάρτι και κοινωνικών εκδηλώσεων φαίνεται ότι προχωρούν οι πολίτες, οι οποίοι σοκαρισμένοι παρακολουθούν την ραγδαία και ασταμάτητη άνοδο του αριθμού των κρουσμάτων covid-19 στη χώρα μας. 


Η κατάσταση η οποία χειροτερεύει μέρα με τη μέρα λόγω και της ταχύτατης διασποράς της μετάλλαξης όμικρον φαίνεται πως είναι πια ανεξέλεγκτη και οι Έλληνες έχουν πολλούς λόγους να φοβούνται την αποψινή βραδιά. 

Μετά από δυο χρόνια αλλεπάλληλων εγκλεισμών και φόβου η αλλαγή του χρόνου φέτος έμοιαζε για πολλούς με μια αναγκαία διέξοδο χαράς και αισιοδοξίας. Η νέα μετάλλαξη όμως είχε όπως φαίνεται άλλα σχέδια. 

Λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του χρόνου οι αριθμοί έγιναν αποκαρδιωτικοί και κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής δίπλα σε άλλους ανθρώπους. Ο φίλος, ο συγγενής, τα αγαπημένα πρόσωπα απόψε είναι όλοι ενδεχόμενοι φορείς και συνεπώς η συνεύρεση μαζί τους μπορεί να μην αποβεί ιδιαίτερα «διασκεδαστική» όπως αναμενόταν.

Έτσι οι ακυρώσεις τόσο μεγάλων πάρτι και ρεβεγιόν όσο και μικρών οικογενειών συγκεντρώσεων δίνουν και παίρνουν. Ως φαίνεται το «ο καθένας σπίτι του» που λέγαμε μικροί θα γίνει πράξη για μια ακόμα χρόνια. Με την ελπίδα πως το 2022 θα φέρει την αλλαγή που όλοι περιμένουμε…


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *