Κύμα ζέστης προ των πυλών -Πάνω απο 30 βαθμούς θα δείξει αύριο το θερμόμετρο στην Αθήνα

Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου, αύριο Δευτέρα το θερμόμετρο στην Αθήνα θα δείξει 33 βαθμούς Κελσίου, με τη θερμοκρασία να αυξάνεται περισσότερο προς το τέλος της εβδομάδας και να φτάνει τους 36 βαθμούς την Παρασκευή.


0:00
Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία αύριο θα ανέλθει στους 29 βαθμούς Κελσίου, με πιθανότητα να αγγίξει τους 34 βαθμούς την Παρασκευή.

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αύριο Δευτέρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 12 έως 30-32 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη 24 Μαΐου η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι την Τρίτη θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί-βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Ίδια εικόνα και την Τετάρτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει νέα μικρή άνοδο και τους ανέμους να πέφτουν στα 4 μποφόρ, ενώ την Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει λίγο ακόμα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *