Κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μηχανή και έκαναν 11 διαρρήξεις σε δύο διήμερα!

Συνολικά 11 διαρρήξεις σε καταστήματα και επιχειρήσεις στην πόλη της Λάρισας, μέσα δυο Σαββατοκύριακα του Μαϊου, έκανε ένα ζευγάρι Ελλήνων, χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει στις 9 Μαΐου από μια περιοχή του Βόλου!


Το δίκυκλο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας σε έναν δρόμο του Βόλου, όπου είχαν τη βάση τους ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός τους και επέστρεψαν με τη λεία τους σε μετρητά ύψους 5.792 ευρώ. Όμως, τα αποτυπώματα που άφησαν στην κλεμμένη μηχανή αποκάλυψαν τα στοιχεία τους κι έτσι εξιχνιάστηκαν οι συνολικά 11 κλοπές που είχαν διαπράξει σε επτά καφετέριες, μια κρεπερί, ένα ταχυφαγείο, ένα αρτοποιείο και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, τα διήμερα 14- 15 και 21-22 Μαΐου.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, αφού είχαν παρέλθει τα χρονικά όρια του αυτοφώρου, αλλά από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις, ενδεχομένως και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *