Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε τρεις από τους βιαστές της – Ποιο είναι το προφίλ τους

Νέες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Κολωνού, καθώς η 12χρονη αναγνώρισε από φωτογραφίες που της έδειξε η αστυνομία τρεις από τους βιαστές της.


Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν τρεις άντρες που τα ονόματα τους και ο αριθμός των τηλεφώνων τους έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία.

 
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή LiveNews ανέφερε πως η ΕΛΑΣ έδειξε στη 12χρονη φωτογραφία και τα ονόματα τριών ανδρών, τους οποίους το κορίτσι αναγνώρισε. Οι τρεις αυτοί άνδρες δεν είναι κάποιοι επώνυμοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Το προφίλ των τριών ανδρών
Ο πρώτος άνδρας, όπως ανέφερε η εκπομπή, είναι ένας 32χρονος με μακριά μαλλιά, ο οποίος δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί μέσω της πλατφόρμας που έκλειναν τα ραντεβού οι υπόλοιποι βιαστές.

Ο δεύτερος είναι ένας 35χρονος, εύσωμος και πολύ σωματώδης. Ενώ ο τρίτος άνδρας που φέρεται να αναγνώρισε η 12χρονη είναι ένας πιο εύσωμος, με λίγα μαλλιά και γυαλιά.


Με το προφίλ των τριών αυτών αντρών ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση.


Παράλληλα, η αστυνομία θεωρεί ότι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα έκαναν έχουν κάνει περαιτέρω προσέγγιση με την 12χρονη, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το παιδί πήγε στον οίκο ανοχής με τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *