Καταγγελία σοκ! Ο γιατρός δεν άφηνε τη γυναίκα μου να πάει στο νοσοκομείο και πέθανε από κορωνοϊό!

Σοκ προκαλεί η καταγγελία του συζύγου μίας γυναίκας η οποία πέθανε από κορωνοϊό, γιατί, όπως λέει, δεν την άφηνε να πάει στο νοσοκομείο!


Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τον γιατρό που την παρακολουθούσε για εγκληματικά λάθη που την οδήγησαν στον θάνατο. Όπως λέει επέμενε να μην πάει σε νοσοκομείο και να χειριστεί την κατάσταση ο ίδιος. Τα πράγματα όμως πήραν γρήγορα εφιαλτική τροπή και η γυναίκα κατέληξε. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Βόλου, η κατάσταση της υγείας της 60χρονης ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για τον εν λόγω γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για «αρνητή», ο οποίος το προηγούμενο διάστημα τοποθετούνταν με τρόπο αντιεπιστημονικό κατά του εμβολίου του κορονοϊού.

Για το θέμα αυτό μάλιστα, η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, μετά από την απολογία του, του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο. Ο εν λόγω μάλιστα γιατρός λειτουργεί κανονικά το ιατρείο του, καθώς έχει αναρτημένο στην πόρτα του πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με την τελευταία καταγγελία, ο εν λόγω γιατρός φέρεται να απέτρεπε την 60χρονη από το να μεταβεί στο Νοσοκομείο και την «κρατούσε» στο σπίτι, με την υγεία της όμως να επιδεινώνεται. Τη μέρα μάλιστα που τελικά αποφάσισε η γυναίκα να αναζητήσει νοσοκομειακή φροντίδα, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ο γιατρός έκανε δύο φορές κατ’ οίκον επίσκεψη και μάλιστα πληρώθηκε.


Σύμφωνα με το magnesianews.gr, για τον γιατρό ήδη ο Εισαγγελέας έχει ζητήσει στοιχεία για την πρώτη περίπτωση, δηλαδή για τις τοποθετήσεις του περί εμβολιασμού, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προκειμένου να αποφασίσει εάν θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό συμβούλιο για την καταγγελία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *