Καπερνάρνος: Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της!

Για την υπόθεση με τα τρία νεκρά στην Πάτρα μίλησε ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος τόνισε ότι σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά δεν υπάρχει ισχυρισμός της μάνας για ανθρωποκτονία έστω από αμέλεια από ιατρικό προσωπικό και ακόμα δεν έχει σκεφτεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη είτε αστικά είτε ποινικά για να βρει το δίκιο της.


 «Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες “τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε” », επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «κοροϊδεύει τον κόσμο» και υπογράμμισε ότι θα αναζητηθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα, καθώς υπάρχουν «ενδείξεις σοβαρές».

«Ό,τι και να κάνουν, δεν πρόκειται ποτέ να αποφυλακιστεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη δεν τα έκανε μόνη της», τόνισε.

Για το θέμα της Πάτρας τοποθετήθηκε και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος επανέλαβε πως η κόντρα του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης σε πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου.

«Τις πρώτες μέρες ο Δασκαλάκης είπε ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι του. Αυτούς τους άσσους γιατί δεν μας τους παρουσιάζει;», ανέφερε σκωπτικά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *