Καλαμάτα: Την Τρίτη απολογείται ο 50χρονος που έριξε οξύ στην πρώην σύζυγό του – Το χρονικό της αποτρόπαιας πράξης

Στα δικαστήρια Καλαμάτας μεταφέρθηκε ο 50χρονος που επιτέθηκε με υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύζυγο του, τραυματίζοντάς τη σοβαρά. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε αναβολή ώστε να απολογηθεί στις 16 Αυγούστου.



Την Πέμπτη ο εισαγγελέας τού είχε απαγγείλει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

Ο δικηγόρος του δήλωσε στους δημοσιογράφους πως είναι συγκλονισμένος μετά που συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

«Είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο»
 Η 49χρονη μιλώντας στον ANT1 δήλωσε σοκαρισμένη και τόνισε πως δεν πίστευε πως ο δράστης είναι ο πρώην σύζυγος της. 


«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι “αυτός είναι ο υπεύθυνος”. Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης» είπε χαρακτηριστικά. 


Και πρόσθεσε πως «Σοκαρίστηκα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι, ήταν πολύ ήρεμος».

Το θύμα δεν κάνει δεκτή την συγγνώμη του κατηγορουμένου και θεωρεί την μεταμέλεια του δράστη προσχηματική, καθώς -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η 49χρονη από τις Αρχές- ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

«Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα» τόνισε.

«Θόλωσα με τα χρέη της»
 «Μετάνιωσα, θόλωσα από τα προβλήματα με τα χρέη της» έχει, επίσης, ισχυριστεί ο δράστης, αναφορικά με τον λόγο που επιτέθηκε στη γυναίκα.


Συγκεκριμένα «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού και έπαιρνε χρήματα από τον λογαριασμό μου. Είχε κάνει οικονομικά ανοίγματα και δεν μπορούσα να τα πληρώνω εγώ. Το έχω μετανιώσει, δεν έπρεπε να της επιτεθώ» είπε στους αστυνομικούς.

Η 49χρονη φέρει εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.

Το χρονικό της σοκαριστικής επίθεσης
 Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, 10 Αυγούστου, στην περιοχή της Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της. Φθάνοντας εκεί, επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνέχεια της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, τράπηκε σε φυγή, σύμφωνα με πληροφορίες του best-tv.gr.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *