Η συγκλονιστική μαρτυρία 36χρονης από το νοσοκομείο! «Ένιωσα τρόμο, μακάρι να είχα κάνει το εμβόλιο»

Μετανιωμένη που δεν εμβολιάστηκε δηλώνει 36χρονη η οποία νόσησε με κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο Ελπίς ανήμερα Πρωτοχρονιάς.


«Ένιωθα ότι η Γη χάνεται κάτω από τα πόδια μου μόλις άκουσα για διασωλήνωση νόμιζα ότι γκρεμίστηκαν όλα μου τα όνειρα και όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα» σημείωσε. Μέσα στο δωμάτιο Covid, νοσηλεύεται για 8η ημέρα μακριά από τους δικούς της ανθρώπους, μόνη και φοβισμένη.

Η Ελπίδα περιέγραψε στο MEGA τη συγκλονιστική μάχη που δίνει με την Covid-19.

«Ακόμα και τώρα που μιλάω βήχω και δεν μπορώ να διαβάσω καλά από την έλλειψη του οξυγόνου. Είχα πρόβλημα με την υγεία μου και δε μπορούσα να κάνω το εμβόλιο, βέβαια τώρα μετά από αυτό που πέρασα το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να το κάνω. Σκέφτομαι με το που βγω από εδώ και μου επιτρέψει η ιατρική επιστήμη να κάνω τη δόση που μου αναλογεί» σημείωσε.

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Δεκεμβρίου. Η ίδια ένιωσε μια περίεργη κόπωση, έκανε self test στο σπίτι της και βγήκε θετικό. Μετά από λίγη ώρα ξαναέκανε self test και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το ίδιο. Έμεινε στο σπίτι της σε καραντίνα μέχρι που εμφάνισε υψηλό πυρετό και δυσκολία στην αναπνοή. Ο συναγερμός σήμανε όταν το οξύμετρο έδειξε τον αριθμό 77. Έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Η αγωνία έφτασε στο κόκκινο όταν οι γιατροί της ανέφεραν ότι ήταν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση. «Ατονία, κόπωση και δε μπορούσα να αναπνεύσω. Μου είπαν οι γιατροί στην τρίτη μέρα που μου χορηγούσαν οξυγόνο ότι ήταν πολύ χάλια το οξυγόνο μου και ήμουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση. Ένιωσα τρομοκρατημένη και μόνη μου» συμπλήρωσε.


Η Ελπίδα άλλαξε τον χρόνο μέσα στο νοσοκομείο. Χωρίς τους δικούς της ανθρώπους. Η μόνη της επαφή με τον έξω κόσμο …το κινητό της τηλέφωνο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σήμερα μέσα από την κλινική Covid εύχεται να είχε γυρίσει το χρόνο πίσω και να είχε κάνει το εμβόλιο. «Ευχήθηκα από μέσα μου, μακάρι να είχα γυρίσει το χρόνο πίσω και να είχα κάνει το εμβόλιο. Η πρωτοχρονιά αυτή του 2022 με βρήκε στο νοσοκομείο και δεν είχα κοντά τους δικούς μου ανθρώπους, δεν είχα κανέναν να αγκαλιάσω και να ανταλλάξω χρόνια πολλά για το 2022» πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *