Η Πισπιρίγκου μένει μόνο με τον Παπαδόπουλο στο πλευρό της – Αποχώρησε ο δεύτερος δικηγόρος της!

Μόνο ο Όθων Παπαδόπουλος μένει πλέον στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς ο δεύτερος δικηγόρος που είχε, Κωνσταντίνος Ζάρδας, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την υπεράσπισή της. Σε ανακοίνωσή του τονίζει, πως αυτό συμβαίνει επειδή έληξε η ανάκριση. Ο ίδιος είχε διοριστεί από την 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, όταν η 33χρονη είχε μείνει χωρίς δικηγόρο, στις αρχές του περασμένου Απρίλη.


Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής:  «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου.  Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας. Η 33χρονη αρνείται τα πάντα και μιλάει για μια σκευωρία που στήθηκε σε βάρος της.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *