Η Περιφέρεια Αττικής πάντα δίπλα στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας

Στην εκδήλωση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος για την κοπή της βασιλόπιτας, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, την Παρασκευή (25/2).


Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά, κάνοντας μια αναδρομή στη μακροχρόνια σχέση που τον συνδέει με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και τον ιερό του σκοπό, τον οποίο ο ίδιος υπηρετεί με όλες του τις δυνάμεις από όλες τις θέσεις ευθύνης που έχει βρεθεί.   

«Η εξέλιξη του Σικιαρίδειου  Ιδρύματος, μας τιμά ως χώρα και ως Περιφέρεια Αττικής, όχι μόνο για τη στήριξη των καταρτιζομένων παιδιών και των οικογενειών τους, όχι μόνο για το παράθυρο ελπίδας που εκπροσωπεί, όχι μόνο για το χαμόγελο που προσφέρει στην ψυχή των παιδιών αλλά και για το γεγονός ότι εξελίχθηκε σε κέντρο πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών για φοιτητές κοινωνικής εργασίας, φοιτητές διαφόρων ειδικοτήτων στην ειδική αγωγή, στη λογοθεραπεία και εργοθεραπεία», προσθέτοντας:

«Η συνδρομή μας, μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Αττική 2014-2020, το οποίο επεκτείναμε για το ίδρυμα μέχρι το 2023, είναι ενδεικτική της βαρύτητας που δίνουμε στο στόχο μας για μια Περιφέρεια χωρίς αποκλεισμούς» σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και συμπορευόμαστε με το όραμά του για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσω της άρσης των κοινωνικών ανισοτήτων στην εκπαίδευση και στην κοινωνική φροντίδα», συγχαίροντας την Πρόεδρο κ. Κορίνα Λιούτα, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και όλους τους εργαζομένους για την προσφορά και το σπουδαίο έργο που επιτελούν.


Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει το Σικιαρίδειο Ίδρυμα με το ποσό του 1,1 εκατ. Ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014- 2020, χρηματοδότηση η οποία πήρε παράταση με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *