Γιώργος Πατούλης για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Αγ. Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη

Ο Περιφερειάρχης Αττικής σε συλλυπητήρια δήλωσή για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Αγ. Αναργύρων Νίκου Ταμπακίδη αναφέρει τα εξής: «Εκφράζω τη βαθύτατή μου θλίψη για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Αγ. Αναργύρων Ν. Ταμπακίδη, ενός από τα πιο άξια στελέχη της Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια και στους δύο βαθμούς, με ήθος, αφοσίωση και δυναμισμό.


Γνήσιο τέκνο της Αυτοδιοίκησης αλλά και τεχνοκράτης, ο Νίκος Ταμπακίδης υπήρξε ένας οραματιστής και μάχιμος αγωνιστής σε όλα τα επίπεδα.

Ως Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων, θέση στην οποία διετέλεσε για δύο τετραετίες, κατάφερε να αναμορφώσει την πόλη, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα με εμβληματικά αναπτυξιακά έργα, ενώ προσέφερε πολλά και ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Πνεύμα ανήσυχο ο Νίκος Ταμπακίδης και με υψηλά αντανακλαστικά ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, κατάφερε να κάνει γνωστό το όνομα του και έξω από τα ελληνικά σύνορα, μέσα από την πρωτοβουλία του να φιλοξενήσει, με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και για μεγάλο χρονικό διάστημα παιδιά από τη Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια έχασε έναν πολύ άξιο εκπρόσωπό της και είναι αναντίρρητα φτωχότερη.


Στην οικογένειά του και στους πολυπληθείς φίλους του εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *