«Φρούριο» ο Μυλοπόταμος για τη κηδεία του 22χρονου! «Θόλωσε το μυαλό μου» είπε για το φονικό ο δράστης!

Δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο εισαγγελέας στον 44χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 22χρονο συντοπίτη του στον Αργουλιό Ρεθύμνου στον Μυλοπόταμο, μετά από έντονο διαπληκτισμό.


Ο δράστης που προφυλακίστηκε έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστηρίξει ότι τέλεσε το έγκλημα έχοντας θολώσει το μυαλό του δεδομένης της συμπεριφοράς του θύματος κατά το διαπληκτισμό τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και μαρτυρίες, υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιδικία μεταξύ των δύο ανδρών αλλά και μελών των οικογενειών τους, για θέματα που αφορούν σε κτηματικές διαφορές και ζητήματα βόσκησης των ζωικών τους κεφαλαίων.

Η ένταση κορυφώθηκε με αποτέλεσμα ο 44χρονος να πυροβολήσει με τέσσερις σφαίρες το θύμα.


Ο δράστης υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι για την πράξη του προκλήθηκε από τον δράστη και όλα όσα ανέφερε για μέλη της οικογένειάς του.


«Αυτό που έχω να πω είναι πως αυτά που ακούγονται είναι λίγα σε σχέση με αυτά που θα ακουστούν στη συνέχεια. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο πελάτης κατείχε το όπλο νόμιμα. Αυτό που μου είπε είναι ότι είναι συγκλονισμένος» είπε o Διονύσης Βέρας, δικηγόρος του δράστη του φονικού.

Δείτε όσα είπε στο OPEN

Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο πατέρα που δολοφονήθηκε από τα πυρά του συγχωριανού του.

Η σύζυγος και η οικογένεια του 22χρονου βάφτισαν τη Δευτέρα, όπως ορίζει το έθιμο το νεογέννητο παιδί του προκειμένου να γίνει η κηδεία και έδωσαν στο μωρό το όνομα του πατέρα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *