Εξαφανίστηκε μόλις έμαθε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή! Άφαντος ο σύζυγος της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου!

Εξαφανίστηκε με το που έμαθε πως η γυναίκα του πέθανε ο σύζυγος της 29χρονης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία, όπως όλα δείχνουν, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, συγγενικά της πρόσωπα μιλούν για βιαιότητα που υπήρχε από μέρους του συζύγου της. Συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης, ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ.

Οι γιατροί, όταν μεταφέρθηκε η 29χρονη στο νοσοκομείο, αντολήφθηκαν πως κάτι άλλο συνέβη καθώς τα τραύματά της δεν φαινόταν πως αντιστοιχούσαν με πτώση από σκάλα. Γι’ αυτόν τον λόγο και ενημέρωσαν για το περιστατικό και την Αστυνομία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ δεν είχε καταγγελθεί επίσημα κάποιο περιστατικό ξυλοδαρμό από την ίδια ή από συγγενείς της ενώ μάλιστα αναφέρθηκε ανεπίσημα πως ο σύζυγος είχε κληθεί μετά το περιστατικό να καταθέσει.


Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Χθες το βράδυ άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *