Έβγαλε τις χειροπέδες την ώρα που τον μετέφεραν στον εισαγγελέα! Προσπάθησε να δραπετεύσει αλλά δεν τα κατάφερε

Ανάμεσα σε δυο αστυνομικούς καθόταν μέσα στο περιπολικό ο γιγαντόσωμος Αλβανός οικοδόμος ο οποίος είχε συλληφθεί την Τετάρτη επειδή έκρυβε κοκαΐνη στην κουφάλα ενός ελαιόδεντρου, αλλά κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες και να προσπαθήσει να δραπετεύσει την ώρα που τον οδηγούσαν στον εισαγγελέα!


Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αστραπιαία, τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν ξανά για να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών και απόπειρα απόδρασης και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο Αλβανός κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή του Τυμπακίου και των Μοιρών, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος Φαιστού ανακάλυψαν 107 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή “βράχου” στην “καβάντζα” που είχε βρει σε μια κουφάλα ελαιόδεντρου και άλλα 2,6 γραμμάρια στο σπίτι του. Η συνολική ποσότητα των 109,6 γραμμαρίων θα του έδινε γύρω στις 170 δόσεις κοκαΐνης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *