Έρευνες και στη θάλασσα για τους αγνοούμενους από τη φωτιά στο Εuroferry Olympia! Έλληνες ανάμεσά τους

Στους 14 είναι ο αριθμός των αγνοουμένων εεπιβατών, που βρίσκονταν στο πλοίο Euroferry Olympia όταν τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε ένα από τα γκαράζ του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, 14 άνθρωποι αγνοούνται, εκ των οποίων τρεις Έλληνες, ενώ στην Κέρκυρα, ανάμεσα στους διασωθέντες, έχουν βρεθεί και παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι δεν ήταν στη λίστα του πλοίου!


Μέσα στο φλεγόμενο πλοίο έχουν εγκλωβιστεί δυο άνθρωποι, ένας Βούλγαρος και ένας Τούρκος, οι οποίοι είναι σε επικοινωνία με τις αρχές, προκειμένου να τους καθοδηγήσουν στο κατάστρωμα του Euroferry Olympia, προκειμένου ελικόπτερο να τους διασώσει και να τους μεταφέρει στην Κέρκυρα, όπου ήδη βρίσκονται από το πρωί και οι άλλοι επιβάτες που κατάφεραν να γλιτώσουν από τη φωτιά. Η επιχείρηση, όμως, είναι δύσκολο να γίνει, αφού όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο Γιώργος Γλυκοφρύδης, επικεφαλής της ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, το πλοίο καίγεται ολοσχερώς και οι καπνοί είναι πάρα πολύ πυκνοί!

Σε εξέλιξη εκτός από την επιχείρηση κατάσβεσης είναι και οι έρευνες στη θάλασσα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν πέσει στο νερό κάποιοι από τους αγνοούμενους!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *