Έγκλημα στην Άρτα: «Μετάνιωσα, δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου», λέει ο 29χρονος – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

«Δεν πυροβόλησα τη γυναίκα μου»
Κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα, ο29χρονος δήλωσε ξανά μετανιωμένος και ισχυρίζεται ότι δεν πυροβόλησε και τη γυναίκα του.

Ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.


Ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του
Ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαφανιστεί στην ορεινή περιοχή Αυλάκι στα σύνορα τον Νομών Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας και για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.


Το χρονικό της επίθεσης στο Αστροχώρι Άρτας – Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του
Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.


Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει. Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *