Εφιάλτης για ζευγάρι στη Λάρισα! Εισέβαλλαν στο σπίτι τους και τους ξύπνησαν με όπλο!

Έναν εφιάλτη έζησε ζευγάρι στη Λάρισα όταν είδαν ξαφνικά μπροστά τους, την ώρα που κοιμούνταν, τέσσερις αγνώστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και σκούφους και όπλα στα χέρια.


Οι άγνωστοι κακοποιοί εισέβαλλαν στο ισόγειο σπίτι του ζευγαριού, ηλικίας 40 και 45 χρόνων, στην κοινότητα Σοφό του δήμου Κιλελέρ και τους ξύπνησαν απειλώντας τους με όπλο!

Σύμφωνα με τα θύματα, οι τέσσερις δράστες παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και όρμησαν στην κρεβατοκάμαρά τους έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες και σκούφους.

Ο ένας από αυτούς κρατούσε κυνηγετική καραμπίνα με την απειλή της οποίας τους ακινητοποίησε και τους υποχρέωσε να τους δείξουν πού φύλαγαν χρήματα και τιμαλφή.

Το ζευγάρι δεν είχε καθόλου μετρητά, όμως, αναγκάστηκε να δώσει στους εισβολείς τα συνολικής αξίας περίπου 15.000 ευρώ κοσμήματα και χρυσαφικά του, τα οποία εκείνοι άρπαξαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να τους πειράξουν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους δεν έφεραν αποτέλεσμα κι έτσι την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λάρισας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *