Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη άτομα – Το αίμα «έκαψε» τους δράστες

Την ώρα που ο 23χρονος, φερόμενος ως δράστης στη δολοφονία του Αλκη Καμπανού, αρνείται τα πάντα στις αστυνομικές αρχές, όπου και κρατείται μετά τη σύλληψή του, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς ρεπορτάζ του OPEN, αναφέρει ότι έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, μέσω βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, στη δολοφονία φαίνεται να έχουν λάβει μέρος περίπου 10 άτομα.


 άνδρας που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία είναι αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Ο 23χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι σεσημασμένος και σκληρός χούλιγκαν, είχε προσαχθεί, το βράδυ της Τρίτης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα.

 
Εκτός από την επαλήθευση της συμμετοχής του 23χρονου από το υλικό της στυγερής δολοφονίας του Αλκη που αντλήθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας, υπήρξε ακόμη μια αδιάσειστη απόδειξη. Ενας από τους δύο φίλους του Αλκη που επίσης χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν που σκότωσαν τον 19χρονο φοιτητή, ταυτοποίησε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος.

Ο χούλιγκαν που φέρεται να σκότωσε τον 19χρονο Αλκη είναι το πρόσωπο που αναγνωρίστηκε από έναν εκ των δύο φίλων του νεκρού φοιτητή. Κατά πληροφορίες, στο υλικό που βρέθηκε από τις κάμερες γύρω από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή Χαριλάου, ο 23χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται να κρατάει το αντικείμενο με το οποίο δολοφονήθηκε βάναυσα ο Αλκης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *