Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 56χρονο που σκότωσε τη πρώην σύζυγό του σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 56χρονου που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι σκότωσε την 55χρονη πρώην σύζυγό του, πυροβολώντας την πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.


Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εμφανίστηκε ενώπιον της εισαγγελέως, μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο ήταν μαζί. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο θα πάρει τη νόμιμη προθεσμία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

Ο 56χρονος δράστης, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *