Δήμαρχος Βούλας: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς – Πώς έφτασε στα όρια της πόλης

Η φωτιά πέρασε στη Βούλα από το ρέμα της Χλόης, «έγλειψε» εξωτερικούς χώρους σπιτιών ωστόσο δεν έχει καταστραφεί κανένα σπίτι, τόνισε στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος.


Ο δήμαρχος βρίσκεται στο τέρμα της οδού Άτλαντος, στο Υψηλό Πανόραμα προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα της κατάστασης και έκανε λόγο για καλύτερη εικόνα μέσα στην πόλη σε σχέση με μισή ώρα νωρίτερα.

Η φωτιά κατάφερε να περάσει στην πόλη μέσα από το ρέμα της Χλόης, στις παρυφές του Νότιου Υμηττού, έχοντας κάψει πάρα πολλά δέντρα, ένα μεγάλο δάσος στο τέλος της περιοχής και πέρασε ανάμεσα από τα σπίτια σε αλσύλλια και πάρκα ωστόσο δεν έχουν καταστραφεί κατοικίες και έχουν σημειωθεί μόνο ζημιές σε τέντες, πέργκολες και εξωτερικούς χώρους 4-5 σπιτιών οι οποίες και έχουν ελεγχθεί.

Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλύτερα, η φωτιά δείχνει να ελέγχεται, τόνισε ο κος Κωνσαντέλος αναφέροντας ωστόσο πως αναζωπύρωση παρατηρείται στον Υμηττό πιο ψηλά στο βουνό, και θα γίνει προσπάθεια να ελεγχθεί όσο ακόμη είναι μέρα.

Η εγκατάλειψη, εξήγησε, έγινε νωρίς και έτσι δεν έχουμε αναφορές για τραυματισμούς ή πολίτες με αναπνευστικά προβλήματα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *