Δικηγόρος Πισπιρίγκου: Αδύναμη η δικογραφία για τα δύο κορίτσια! Η Ρούλα αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη

Προετοιμασμένη για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον της, για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, φαίνεται πως ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με όσα λέει ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».


Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι’ αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Ο κ. Παπαδόπουλος, προχωρώντας ακόμη περισσότερο στην υπόθεση των δύο νέων διώξεων, τόνισε στην «Π», πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, όλα δείχνουν ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει «μάχη», με όπλα τις Ιατροδικαστικές Εκθέσεις. Η πολιτική αγωγή θα στηρίζεται σε αυτήν των Καρακούκη – Καλόγρηα και η υπεράσπιση στις πρώτες των Ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της». Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Οπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς».

Στο μεταξύ ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη στην «Π» και την γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή πάντα την νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του.


«Εχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *