Διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου η δίκη Φιλιππίδη για να είναι παρών!

Δεκτό έκανε το δικαστήριο το αίτημα της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλλιπίδη για διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες, επικαλούμενη επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού συναδέλφων του. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου.


Όπως ανέφερε στους δικαστές ο έτερος συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, «ο κ. Φιλιππιδης, για λόγους υγείας, δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».

Το «παρών» στο δικαστήριο έδωσαν οι τρεις καταγγέλουσες ηθοποιοί καθώς και οι συνάδελφοί τους, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

Ως μάρτυρες, προταθέντες από την πολιτική αγωγή, έχουν κληθεί να καταθέσουν οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια.

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος όταν ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα οι εν λόγω καλλιτέχνες «θα είναι παρών ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *