Διαδηλώνουν σήμερα τα συνδικάτα – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν

Αν και η αργία έχει μεταφερθεί για τη Δευτέρα 2 Μαΐου οι πορείες και οι συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στις οποίες θα συμμετάσχουν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σήμερα Κυριακή.


Στην Αθήνα  ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 το πρωί. Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα στις 10:30 στο Σύνταγμα, στη Θεσσαλονίκη στις 11 στο Άγαλμα Βενιζέλου, στον Πειραιά στις 11 στο Πασαλιμάνι. Επίσης, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πάνω από 70 πόλεις από εργατικά κέντρα, σωματεία και ομοσπονδίες.

Επίσης στην Αθήνα, στις 11 το πρωί στα Προπύλαια, καλούν σε συγκέντρωση πρωτοβάθμια σωματεία και κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα καλεί και το ΜΕΡΑ25.

Στον Πειραιά θα γίνει συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου, στο Πασαλιμάνι, στις 11.


Ανάλογα καλέσματα υπάρχουν τόσο για τη Θεσσαλονίκη, όσο και σε πολλές πόλεις της χώρας, με αποφάσεις εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και πρωτοβάθμιων σωματείων.


Ποιοι δρόμοι κλείνουν στην Αθήνα

  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη έως την Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *