Δεν τα κατάφερε η 23χρονη! Έχασε την μάχη για τη ζωή η Νεκταρία που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο στην Κρήτη

Έχασε τη ζωή της η 23χρονη Νεκταρία, η νεαρή κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο τροχαίο που έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η 23χρονη έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων, με τους γιατρούς να δίνουν κυριολεκτικά μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο χθες, την Πέμπτη, η Νεκταρία άφησε την τελευταία της πνοή, 10 περίπου μέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκει, στον Κίσσαμο.

Μια βόλτα με το αμάξι για μια παρέα τεσσάρων ατόμων στην Κρήτη, στην Κίσσαμο Χανίων, κατέληξε την Κυριακή (3/7), σε απόλυτη τραγωδία.

Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο και υπό συνθήκες που ερευνώνται, βγήκε από το δρόμο και ακολούθως έπεσε πάνω σε διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Νίκος και η 15χρονη Ελίσα. Δύο άλλα παιδιά έδιναν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, με την 23χρονη Νεκταρία να χάνει τη ζωή της χθες, Πέμπτη, λίγες μέρες μετά το τροχαίο.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά. Στο σημείο έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύναμη της πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Τροχαίας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *