Χειροπέδες σε διακινητές ηρωίνης σε Χανιά και Ρέθυμνο

Διπλή επιχείρηση οργανώθηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης σε περιοχές των Δήμων Αποκορώνου και Ρεθύμνης, στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων για δύο Έλληνες οι οποίοι έκαναν συστηματικά διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή.


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ένας από τους υπόπτους να παραλαμβάνει ποσότητα ηρωίνης, την οποία είχε κρύψει ο άλλος σε μια «καβάντζα» σε υπαίθρια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με 5,3 γραμμάρια ηρωίνης και κατασχέθηκε μαζί με 180 ευρώ και ένα κινητό, ενώ και στην υπαίθρια κρύπτη βρέθηκαν 40 «φιξάκια» με συνολικά 212 γραμμάρια ηρωίνης.

Στην συνέχεια, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου ο δεύτερος δράστης, συνελήφθη και ακολούθησαν έρευνες στην κατοικία του και σε επιχείρηση που διατηρεί στην περιοχή, όπου κατασχέθηκε το ποσό των 5.950 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ηρωίνης.

Οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενοι για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητά τους ως μέσα για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *