Χαλκιδική: Η αστυνομία αναζητεί την 26χρονη και την 3χρονη κόρη της –  Μπορεί να βρίσκονται στο εξωτερικό

Η εξαφάνιση της 26χρονης από τη Νικήτη Χαλκιδικής μαζί με την 3χρονη κόρη της από χθες το απόγευμα έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές. Η γυναίκα έφυγε χθες από το σπίτι που διέμενε με τον 32χρονο σύντροφό της και πατέρα του παιδιού κι από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.  


Ο 32χρονος πατέρας, μετέβη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής και δήλωσε την εξαφάνισή τους. 

Ο πατέρας του 32χρονου συντρόφου της 26χρονης αποκάλυψε ότι το ζευγάρι είχε πάει ταξίδι στη Γαλλία και μια μέρα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα εκείνη να μείνει μετά στον πατέρα της. «Έμεινε εκεί πέρα με τον μπαμπά της για 20-22 ημέρες, με το μωρό εδώ» ανέφερε ο πεθερός της 26χρονης.

«Πήγαν έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική… Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του, εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες», δήλωσε για την ημέρα που ο γιος του δεν ξαναείδε το παιδί του.«Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου». Δήλωσε.

Έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονης και της 3χρονης κόρης της διεξάγει η Αστυνομία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *