Μπαρ… κόλαση για κοπέλα στη Λάρισα! Την ανάγκασε να συνευρεθεί με 6 άντρες !

Κατηγορούμενος για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 58χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στη Λάρισα, έπειτα από καταγγελία μιας 31χρονης από την Λευκορωσία.


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασής. Όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες, ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκίνητο τα προσωπικά της πράγματα και ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλλιά, την έσπρωχνε να βγει από το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος. Η 31χρονη κατήγγειλε επίσης ότι σχολώντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου σε βοηθητικό οίκημα θα διέμενε με βάση και τη συμφωνία τους.

Εκεί λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της κατάσταση, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες. Έτσι εκείνο το βράδυ και σε βοηθητικό χώρο πίσω από το κατάστημα η 31χρονη συνευρέθηκε ερωτικά συνολικά με 6 άνδρες, λαμβάνοντας η ίδια 25 ευρώ τη φορά, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που συμφώνησε και εισέπραξε ο 58χpovos από τους «πελάτες».

Την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, επικαλούμενη γυναικολογικό θέμα, αρνήθηκε να συνευρεθεί με άλλους άντρες, με τον 58χρονο να την οδηγεί σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου -σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα- την εξύβρισε, της άσκησε σωματική βία, ενώ τραβώντας την από τα μαλλιά την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 31χρονη κατήγγειλε τον 58χρονο σε μπλόκο αστυνομικών στο ύψος της Γιάννουλης και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Ο 58χρονος συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *